Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Biler - Bruktbil

Hos Møller Bil Oslo Vest finner du alltid et godt utvalg av nyere brukte biler. Vi har biler i alle kategorier og prisklasser. I utstilling vår finner du 20 attraktive bruktbiler. I tillegg har vi rundt 100 leveringsklare biler på på lager til enhver tid.

Fordelen med å handle bruktbil hos oss

Det er flere fordeler med å handle bruktbil hos en merkeforhandler. Hos oss møter du selgere med god kompetanse om våre produkter, slik at du kan få hjelp til å finne den bruktbilen som passer best til deg og dine behov. Vi har grundig kvalitetssjekk av alle våre biler før de selges, slik at du som kunde skal få et bekymringsfritt bilhold. Dersom du trenger å selge din tidligere bil, kan vi gjøre dette for deg ved å ta bilen din i innbytte.

 

Innbyttebil - vi tar bilen din i innbytte

Når du velger å bytte inn bilen du allerede eier, vil du få prisavslag på din nye bil tilsvarende verdien av din gamle bil. Som bilforhandler har vi god oversikt over bruktbilmarkedet og setter en takst deretter. Før vi kan gi deg et pristilbud på din tidligere bil, må bilen inn til taksering. Vi vurderer da bilens tilstand, og sjekker om bilen har vesentlige feil eller mangler. Dette er en trygghet for både deg som selger, og vi som kjøper. Eventuelle feil og mangler kan være med på å trekke ned verdien på innbyttebilen din. Les mer om innbytte av bil her 

 

Fordeler ved å kjøpe bruktbil hos en forhandler

Når du kjøper bruktbil hos oss, får du:

  • Tilstandsrapport. Vi gjør en grundig kvalitets­ og sikkerhetssjekk av alle biler etter Norges Bilbransjeforbunds standard.
  • Korrekt kilometerstand.
  • Bruktbilgaranti. Vi gir inntil 24 måneders bruktbilgaranti.
  • Bytterett. Du har 30 dagers bytterett (alternativt 1000 km).
  • Innbytte av din gamle bil.
  • Gunstig finansiering hos Volkswagen Financial Services
  • Gode forsikringsordninger.