Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Biler - Nybil

Møller Bil Oslo Vest er en av Norges største bilforhandlere av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi er lokalisert i et topp moderne anlegg på Lilleaker, snaue 10 min med bil fra Oslo Sentrum. 

Møller bil Oslo Vest har en av de største nybilutstillingene i Norge med plass til hele 35 nye biler. Du finner derfor et bredt utvalg av spennende biler utstilt hos oss til enhver tid. Vi har også et bredt utvalg av demonstrasjonsbiler, og har rundt 30 biler i parken til enhver tid slik at du kan prøvekjøre den bilen du ønsker deg. Våre selgere har svært god kunnskap om våre produkter, og hjelper deg gjerne med å finne riktig bil til deg. I andre etasje hos oss finner du vår kundelounge. Her kan du sitte og jobbe i ro og fred, og surfe på vårt gratis Wifi-nett mens du venter. Vi tilbyr også enkel frokost og kaffe til de som måtte ønske det.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering fra Volkswagen finans

Leasing

Leasing av bil blir stadig mer populært. Vi tilbyr leasing både til privatpersoner og bedrifter.

Bilmodeller

Ønsker du å lese mer om de ulike Volkswagen-modellene kan du gjøre det her

 

Vi gleder oss til å ta i mot deg i vårt flotte bilanlegg!