Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Møller Bil Oslo Vest er en av Norges største bilforhandlere av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Kom gjerne innom oss for en prat i våre moderne lokaler. Her kan du ta en titt på bilutstillingen vår der vi har plass til hele 35 nye biler. Du får også alt du trenger av tilbehør til bilen din, og våre dyktige medarbeidere på bilverkstedet står klare til å hjelpe deg. Vi tilbyr EU-kontroll, rutereparasjon og ruteskift. I tillegg har vi et eget dekkhotell for deg som har behov for trygg oppbevaring av dekkene dine etter et dekkskift.

Hos oss er kundene alltid i fokus

Vi strekker oss langt for å gjøre deg som kunde fornøyd. Derfor scorer vi høyt på kundetilfredshet og service. For å gjøre det ekstra trivelig å være kunde hos oss, har vi blant annet en egen kundelounge hvor vi serverer enkel frokost til de som kommer innom en tidlig morgen. Her er det god plass til å kunne slappe av eller jobbe med tilgjengelig Wifi.

Med tanke på den elektriske utviklingen i bilindustrien har vi et stort fokus på plug in hybrider og elbil spesielt. Per i dag er vi derfor en av bilforhandlerne med størst kompetanse på elbiler i landet.

Møller Bil Oslo Vest het tidligere Møller Bil Skøyen

Møller Bil Skøyen åpnet dørene i allerede i 1956 og var da den første store bilforhandleren av Volkswagen i Norge. I januar 2015 flyttet vi inn i nye flotte lokaler på Lilleaker og endret navn til Møller Bil Oslo Vest. Møller Bil Oslo Vest har et bilanlegg på hele 16 000 kvm, og er dermed et av Norges råeste, største og mest moderne bilanlegg. Bygget vårt huser 120 medarbeidere som hver dag yter sitt ytterste for kundene våre. Vi er lokalisert svært sentralt på Oslo Vest, med umiddelbar nærhet til knutepunkter som Lysaker togstasjon og CC-Vest kjøpesenter.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  10:00 - 15:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 17:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 17:00

Nyttekjøretøy salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››