Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Oslo Vest

Velkommen til vårt magasin. Her kan du holde deg oppdatert og inspirert ved hjelp av alle våre artikler, bilder og filmer - som omhandler våre modeller eller andre bilreraterte ting. 

 • Sølvfarget Touareg eHybrdi og blå Touareg R foran et erverdig hus

  Touareg eHybrid - Ladbar familie-SUV

  Volkswagen bringer enda en modell inn i den hybride oppstillingen. Nå får du premium-bilen i to forskjellige plug-in versjoner, begge variantene har en elektrisk rekkevidde på opp til 47 kilometer og lavt gjennomsnittlig forbruk

   

  Les mer
 • Tiguan Plug-in hybrid 2020

  Nye Tiguan - Kommer som ladbar hybrid!

  Volkswagen Tiguan er Europas mest suksessfulle SUV, og en av de meste solgte på verdensbasis. De har solgt mer enn seks millioner biler. Nå fortsetter Volkswagen suksessen og bringer hybrid inn på den allerede populære plattformen.

  Les mer
 • Blå ID.4 i studioet.

  Volkswagens nye SUV; ID.4

  ID.4 er en stor og romslig SUV som er skapt for norske familier. Bagasjerommet har et volum på hele 543 liter, som gjør bilen veldig familievennlig, ID.4 1st kommer i tillegg med innfellbart hengerfeste som standard og muligheten for å montere takstativ og takboks.

  Les mer
 • Front of blue Touareg R in snow

  Premiere på den nye Touareg R

  Volkswagen er i ferd med å ta steget videre inn i den hybride verden og viser frem sin nye Touraeg R som ladbar hybrid. Volkswagen's Premium bil har lenge kun vært mulig å få i diesel versjon, men det ønsker de nå å endre på. Touraeg R representerer et paradigmeskifte – det er den første Volkswagen R modellen med plug-in hybrid som standard. Det er også første gang en hybridmodell er den mest kraftfulle Volkswagen som blir produsert.

  Les mer
 • Passat GTE facelift

  Familiebilen Passat GTE ladbar hybrid oppgraderes Får økt rekkevidde

  Storselgeren Passat er på plass i ny utgave. Nye Passat GTE kommer også med økt rekkevidde, til stor glede for mange.

  Les mer
 • Transporter 6.1 Norges mest solgte varebil i sitt segment!

  Volkswagen Transporter er originalen i klassen, med 12 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Helt fra den første T1-versjonen ble avduket i 1949, har Volkswagen kombinert maksimal plassutnyttelse med et stilrent design. Gjennom seks generasjoner er ikonet utviklet. Nå, i versjon T6.1, er kultmodellen klar for en digitalisert tid. 

  Les mer
 • VW Golf 8

  Nye Volkswagen Golf 8

  Med mer enn 35 millioner solgte eksemplarer er Volkswagen Golf en av de mest solgte bilene gjennom tidene. Den nye Golfen er nå rett rundt hjørnet og byr på nytt design og en rekke nye innovasjoner og tekniske løsninger.

  Les mer
 • Volkswagen e-up! Range med lenger rekkevidde

  Nye Volkswagen e-up! Range kommer med hele 70% økt rekkevidde. Prisen starter på utrolige 191.300,-  inkl frakt og levering, og vi har åpnet opp for bestilling av bilen. Levering vil være fra januar 2020.

  Les mer
 • e-golf på lysaker brygge

  Elbiler må betale bompenger i Oslo fra 1. juni 2019

  Fra 1.juni 2019 skal elbiler begynne å betale for bompasseringer i Oslo og Akershus. Takstene er likevel betydelig lavere enn for diesel og bensindrevne biler.

  Les mer
 • Lading inkludert det første året for ID.3 1ST

  Alle som forhåndsbestiller en ID. 3 1ST, vil få med 1 års strømforbruk (inntil 2000 kWh).  Alle som forhåndsbestiller vil få utlevert ID.3 1ST i 2020.

  Les mer
 • T-cross front

  Volkswagen T-Cross SUV

  Nye Volkswagen T-Cross er på størrelse med Polo og er en urban og lekker liten SUV med fleksible løsninger og god plass. Pris fra 299.600,-

  Les mer
 • Volkswagen key car replacement

  Med nøkkelautomat kan du hente bilen din når det passer deg!

  Du finner nøkkelautomaten ved vår varelevering, til venstre for hovedinngangen. 

  Les mer
 • polering_av_bil.jpg

  Vedlikehold av din Volkswagen

  Riktig vedlikehold er viktig for din Volkswagen. Minst to ganger i året bør du gi bilen din litt ekstra pleie. Våren og høsten er fine tidspunkter for dette.

  Les mer
 • Hvit e-Golf som lader

  Elbiltips - slik bevarer du rekkevidden

  Som elbilist vil du merke at bilkjøringen blir litt annerledes enn med en bil med forbrenningsmotor. Plutselig blir du opptatt av å se på rekkeviddemåleren – og tenker på hvordan du kanspare strøm. Rekkevidden påvirkes av flere faktorer. Under gir vi deg derfor noen gode tips om hvordan du kan bevare rekkevidden lengst mulig.

  Les mer
 • Testvinneren e-Golf

  Det er mange gode grunner til å velge e-Golf. Med en rekkevidde på 229 km (300 km NEDC testsyklus) er e-Golf en bil som passer de fleste. Den passer perfekt til dagligdags kjøring som til og fra jobb, og henting og kjøring til aktiviteter, samtidig som at du kan komme deg av gårde på litt lengre turer uten å måtte lade. e-Golf ble også kåret til årets beste bilkjøp i 2018.

  Les mer
 • Nyttig info ved kjøp av ny elbil

  På denne siden finner du informasjon som er nyttig ved kjøp av ny elbil. Vi anbefaler at du leser artiklene vi har laget og ser på filmene du finner på denne siden. Alt er god forberedelse til å bli ny elbileier. Til slutt anbefaler vi også at du oppretter bruker i Mitt Bilhold, en portal som lar deg bestille service på din bil online, samt gi samtykke til bruk av din kundedata. 

  Les mer
 • Bilde barn i barnesete

  Sikring av barn i bil

  Det er få ting som er viktigere enn at barnet ditt sitter trygt når du skal ut på tur. Er du usikker på hvordan du fester barnet riktig i bilen og hvilken retning som gir størst sikkerhet? Her finner du råd og anbefalinger om sikring av barn i bil.

  Les mer
 • Blå e-Crafter

  Volkswagens første el-varebil er på vei!

  Nå har salget av elektrisk Volkswagen e-Crafter startet! Volkswagens første fullelektriske varebil.

  Les mer
 • Volkswagen Touareg

  Nye Volkswagen Touareg SUV

  Tredje generasjon Touareg er endelig klar. Sommeren 2018 kommer den til Norge. 

  Les mer
 • Slik skifter du hjul på bilen din

  Å skifte hjul på bilen er ikke så vanskelig. Her kan du lese hvordan du enkelt gjør dette trinn for trinn.

  Les mer
 • Bilde_e-Golf.jpg

  Kommer du deg til hytta i en e-Golf?

  Rekkeviddeangst? Ingen grunn til det! Bli med oss til Geilo i Volkswagen e-Golf.

  Les mer
 • Bilde av hvit og gul T-Roc

  Møt nye T-Roc – en ny kompakt-SUV fra Volkswagen

  T-Roc er Volkswagens nyest tilskudd. En liten kompakt-SUV, som byr på avanserte førerstøttesystemer, innovative digitale løsninger og effektive drivlinjer. 

  Les mer
 • Bilde av nye Tiguan Allspace

  Familie-SUVen Tiguan Allspace

  Nye Tiguan Allspace er drømmebilen for deg og din familie. Her får du en stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk og 7 seter som standard samt svært god bagasjeplass.

  Les mer
 • Bilde av nye Arteon

  Volkswagens nye flaggskip - Arteon

  Nye Arteon vakte stor oppsikt da den ble vist for første gang på bilutstillingen i Genève i våres.  Nå er den endelig her, og kan prøvekjøres.

  Les mer
 • Bilde av nye Polo

  Salgssuksessen Polo i helt ny drakt

  Volkswagen Polo er en av verdens mest suksessfulle småbiler, og nå lanserer Volkswagen en helt ny generasjon med nytt design, bedre plass, moderne motorer og teknologi som tidligere var forbeholdt større modeller.

  Les mer