Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Oslo Vest

Velkommen til vårt magasin. Her kan du holde deg oppdatert og inspirert ved hjelp av alle våre artikler, bilder og filmer - som omhandler våre modeller eller andre bilreraterte ting. 

 • Vuderer du innbytte av din gamle bil?

  Skal du kjøpe ny bil, men er usikker på hva du skal gjøre med den gamle? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål, når det kommer til innbytte av bil. 

  Les mer
 • ID.4 GTX - alt du trenger å vite

  ID.4 GTX kommer med firehjulstrekk, og er en kompakt og sportslig elektrisk SUV.

  Pris fra 475.100,-* 

  Les mer
 • Bilde nominasjon årets grønne selskap

  Vi er nominert til Oslo miljøpris 2021

  Møller Bil Oslo Vest er nominert til Oslo miljøpris 2021. Det synes vi er ekstremt stas. Ved å representere en bransje som har blitt sett på som en del av problemet når det kommer til miljø, har vi et ekstra ansvar for å gjøre vårt ytterste, for å bidra til reduksjon av utslipp. Vi har derfor tatt flere grep for å støtte opp under det grønne skiftet, og jobbet strategisk med dette over flere år.

  Les mer
 • ID.4 - elektrisk familie-SUV med firehjulstrekk

  ID.4 er en stor elektrisk SUV.  Med stort bagasjerom, god plass, tilhengerfeste og mulighet for firehjulstrekk er dette en bil som passer de aller fleste. Pris fra 346.300,-

  Les mer
 • Alt om bilhold - nyttig informasjon om vedlikehold av bil

  Les mer
 • Alt om elbil - lurer du på noe rundt elbil?

  Les mer
 • Tester ID.4 - dette synes norsk presse

  Lurer du på hva pressen synes om nye ID.4? Vi har samlet et knippe ulike tester, slik at du kan lese mer om hva pressen skriver etter å ha prøvekjørt nye ID.4.

  Les mer
 • Tiguan eHybrid - en romslig og sportslig familiebil

  Tiguan eHybrid kommer med forhjulstrekk og er en romslig og sportslig familiebil.  Pris fra 420.700,-

  Les mer
 • Volkswagen ID.3

  Volkswagen ID.3 er elbilen som skal overta etter den populære e-Golfen. Volkswagen ID.3 har god plass, er proppfull av innovasjoner og er en trygg elbil for familien med 5 stjerner i Euro NCAP.

  Les mer
 • Gul e-up! som kjører i byen

  e-up! Range - den lille smarte elbilen

  e-up! Range er den lille praktiske hverdagsbilen, som passer til de fleste gjøremål. Med en rekkevidde på inntil 259 km (WLTP) kommer du deg fint rundt i hverdagen uten å måtte lade for ofte. 

  Les mer
 • Hvit e-Golf som lader

  Elbiltips - slik bevarer du rekkevidden

  Som elbilist vil du merke at bilkjøringen blir litt annerledes enn med en bil med forbrenningsmotor. Plutselig blir du opptatt av å se på rekkeviddemåleren – og tenker på hvordan du kanspare strøm. Rekkevidden påvirkes av flere faktorer. Under gir vi deg derfor noen gode tips om hvordan du kan bevare rekkevidden lengst mulig.

  Les mer
 • Volkswagen key car replacement

  Nøkkelautomat 24/7 For rask og enkel innlevering av bilen din

  Hent og lever bil når det passer deg. Benytter du deg av vår nøkkelautomat, kan du levere og hente bilen fra service utenom våre åpningstider. 

  Les mer
 • Tiguan Plug-in hybrid 2020

  Nye Tiguan - Kommer som ladbar hybrid!

  Volkswagen Tiguan er Europas mest suksessfulle SUV, og en av de meste solgte på verdensbasis. De har solgt mer enn seks millioner biler. Nå fortsetter Volkswagen suksessen og bringer hybrid inn på den allerede populære plattformen.

  Les mer
 • Sølvfarget Touareg eHybrdi og blå Touareg R foran et erverdig hus

  Touareg eHybrid - Ladbar familie-SUV

  Volkswagen bringer enda en modell inn i den hybride oppstillingen. Nå får du premium-bilen i to forskjellige plug-in versjoner, begge variantene har en elektrisk rekkevidde på opp til 47 kilometer og lavt gjennomsnittlig forbruk

   

  Les mer
 • Front of blue Touareg R in snow

  Premiere på den nye Touareg R

  Volkswagen er i ferd med å ta steget videre inn i den hybride verden og viser frem sin nye Touraeg R som ladbar hybrid. Volkswagen's Premium bil har lenge kun vært mulig å få i diesel versjon, men det ønsker de nå å endre på. Touraeg R representerer et paradigmeskifte – det er den første Volkswagen R modellen med plug-in hybrid som standard. Det er også første gang en hybridmodell er den mest kraftfulle Volkswagen som blir produsert.

  Les mer
 • Passat GTE facelift

  Familiebilen Passat GTE ladbar hybrid oppgraderes Får økt rekkevidde

  Storselgeren Passat er på plass i ny utgave. Nye Passat GTE kommer også med økt rekkevidde, til stor glede for mange.

  Les mer
 • Transporter 6.1 Norges mest solgte varebil i sitt segment!

  Volkswagen Transporter er originalen i klassen, med 12 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Helt fra den første T1-versjonen ble avduket i 1949, har Volkswagen kombinert maksimal plassutnyttelse med et stilrent design. Gjennom seks generasjoner er ikonet utviklet. Nå, i versjon T6.1, er kultmodellen klar for en digitalisert tid. 

  Les mer
 • VW Golf 8

  Volkswagen Golf 8

  Med mer enn 35 millioner solgte eksemplarer er Volkswagen Golf en av de mest solgte bilene gjennom tidene. Golf 8 byr på nytt design og en rekke nye innovasjoner og tekniske løsninger.

  Les mer
 • T-cross front

  Volkswagen T-Cross SUV

  Volkswagen T-Cross er på størrelse med Polo, og er en urban liten SUV med fleksible løsninger og god plass. Pris fra 323.600,-

  Les mer
 • polering_av_bil.jpg

  Vedlikehold av din Volkswagen

  Riktig vedlikehold er viktig for din Volkswagen. Minst to ganger i året bør du gi bilen din litt ekstra pleie. Våren og høsten er fine tidspunkter for dette.

  Les mer
 • Testvinneren e-Golf

  Det er mange gode grunner til å velge e-Golf. Med en rekkevidde på 229 km (300 km NEDC testsyklus) er e-Golf en bil som passer de fleste. Den passer perfekt til dagligdags kjøring som til og fra jobb, og henting og kjøring til aktiviteter, samtidig som at du kan komme deg av gårde på litt lengre turer uten å måtte lade. e-Golf ble også kåret til årets beste bilkjøp i 2018.

  Les mer
 • Bilde barn i barnesete

  Sikring av barn i bil

  Det er få ting som er viktigere enn at barnet ditt sitter trygt når du skal ut på tur. Er du usikker på hvordan du fester barnet riktig i bilen og hvilken retning som gir størst sikkerhet? Her finner du råd og anbefalinger om sikring av barn i bil.

  Les mer
 • Blå e-Crafter

  Volkswagens første el-varebil

  Volkswagen e-Crafter er Volkswagens første fullelektriske varebil.

  Les mer
 • Slik skifter du hjul på bilen din

  Tid for hjulskift? Les hvordan du skifter hjul på bilen selv trinn for trinn.

  Les mer
 • Bilde_e-Golf.jpg

  Kommer du deg til hytta i en e-Golf?

  Rekkeviddeangst? Ingen grunn til det! Bli med oss til Geilo i Volkswagen e-Golf.

  Les mer
 • Bilde av hvit og gul T-Roc

  Volkswagen T-Roc

  T-Roc er en liten kompakt-SUV, som byr på avanserte førerstøttesystemer, innovative digitale løsninger og effektive drivlinjer. Startpris på T-Roc er 382.300,-

  Les mer