Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Testvinneren e-Golf

Det er mange gode grunner til å velge e-Golf. Med en rekkevidde på 229 km (300 km NEDC testsyklus) er e-Golf en bil som passer de fleste. Den passer perfekt til dagligdags kjøring som til og fra jobb, og henting og kjøring til aktiviteter, samtidig som at du kan komme deg av gårde på litt lengre turer uten å måtte lade. e-Golf ble også kåret til årets beste bilkjøp i 2018.

Motoren som sitter i e-Golf er en moderne elektromotor med 136 hk. 0-100 km/t gjøres på kun 9,1 sekunder, og den har en topphastighet på 150 km/t. Med et forbruk på kun 12,7 kWh/100 km er e-Golf en av de mest økonomiske elbilene i sin klasse. e-Golf er kåret til beste elbil i test utført av Auto motor & Sport. 

 

Lademuligheter

e-Golf har ulike lademuligheter. I alle Volkswagens elbiler er det standard med både hurtigladeinntak og normalladeinntak bak tanklokket. Dette betyr at du kan lade bilen på tre forskjellige måter: vanlig stikkontakt, vegglader eller hurtiglader. Ved å hurtiglade kan man bruke under 60 minutter på å lade opp bilen.

 

Den 6. desember 2018 kåret Motor e-Golf til årets beste bilkjøp.

I finalen var det tre helelektriske, tre ladbare hybrider, en tradisjonell hybrid, to helfossile og én hydrogenbil. Du kan lese hele testen her. I tillegg til godt førermiljø, best å kjøre i klassen, grei rekkevidde, grei plass og grei leveringstid, så viser en fersk oversikt utarbeidet av Rødboka at en e-Golf er Norges billigste bil å eie. Dét er et argument som trumfer svært mange andre.

 

Best batterigaranti

I en test gjort av forbrukerrådet hvor de testet batterigarantien på 12 merker og 22 modeller stakk e-Golf og e-up soleklart av med seieren. Batterigarantien til Volkswagen varer i 8 år eller 160 000 km kjørelengde. Det som inntreffer først. Volkswagen garanterer også at batterikapasiteten er på minimum 70% på dette tidspunktet, og i motsetning til de fleste andre batterigarantier, stilles det ingen krav til service på batteriet i perioden, for at garantien skal slå. 

 

Tilbyr mer enn bare lang rekkevidde

Mange elbiler på markedet har vært preget av å gå på kompromiss med plass, utstyr og komfort. Det er ikke tilfellet med Volkswagen e-Golf. Her får du den samme høye kvaliteten du kjenner igjen fra en helt vanlig Golf, pluss litt til.

 

Utdrag standardutstyr

  • Parkeringssensor foran og bak
  • LED frontlykter med integrerte LED-blinklys og blå pyntelist
  • Discover Pro radio og navigasjonssystem med 9,2 tommer stor berøringsskjermen i farger
  • DAB+
  • 2-soners klimaanlegg
  • Adaptiv cruise control
  • App-Connect smarttelefonintegrasjon, speiling av smarttelefon til infotainmentsystem

I tillegg leveres e-Golf med særegne blå e-detaljer (gjelder også for hybridmodellene Golf GTE og Passat GTE) Disse blå e-detaljene går igjen på designet både utvendig og innvendig. Som standard får du også appen Car-Net e-Remote kostnadsfritt i ett år. Med denne appen kan du f.eks sjekke om dørene er låst, hvor mye batteri du har på bilen, og hvor bilen din står parkert.

 

Ønsker du mer informasjon, eller kunne du tenke deg å prøvekjøre e-Golf er det bare å ta kontakt med oss.

Kilde: vw.no