Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Alt om elbil - lurer du på noe rundt elbil?

Har du akkurat kjøpt deg ny elbil, eller kanskje du vurderer å kjøpe en? På denne siden finner du informasjon som kommer godt med når det kommer til spørsmål om lading, rekkevidde, We Connect, elbilens fordeler og mye mer. 

 • Hvordan fungerer We Connect?

  Online-tjenesten We Connect kobler bilen din til Internett. Søk etter spennende destinasjoner i ditt område, få trafikkinformasjon i sanntid og finn rimelige bensinstasjoner. Fra medie-streaming og nettradio på farten til automatiske ulykkesmeldinger, veihjelp eller online-tyverialarm. 

  Les mer
 • Elbil som lader hjemme

  Hvordan lade elbilen hjemme?

  Dersom du skal lade elbilen din hjemme er det viktig at dette gjøres på en trygg og forsvarlig måte. Vi anbefaler alle som kjøper elbil, og som skal lade hjemme til å installere en ladeboks (hjemmelader/veggboks). 

  Les mer
 • Kom i gang med Møller Bil Ladebrikke

  Når du kjører elbil er det viktig å ha enkel tilgang til ladestasjoner over hele landet. Det finnes mange ladeoperatører, og alle har sin egen app og egne løsning.  Med Møller Bil Ladebrikke kan du knytte de fleste store ladeoperatørene til samme ladebrikke. Enklere blir det ikke. 

  Les mer
 • Hvit e-Golf som lader

  Lading elbil

  Her finner du alt du trenger å vite rundt lading av din elbil. 

  Les mer
 • Tips til deg som har kjøpt elbil

  Her er litt generell informasjon og tips til deg som akkurat har kjøpt ny elbil

  Les mer
 • Bilde av bompasseringen på skøyen

  Bompassering elbil

  Alle bomanlegg i Norge har betaling for elbil, men i dag er det kun byene Bergen, Stavanger og Oslo hvor det er innført en egen elbil takst. 

  Les mer
 • Parkering elbil

  Fra 1. januar 2017 trådde en ny regel i kraft som gjør at norske kommuner ikke lenger er pliktig til å tilby gratis parkering for elbiler.

  Les mer
 • e-golf på lysaker brygge

  Hvordan kjøre økonomisk med elbil

  Som elbilist vil du merke at bilkjøringen blir litt annerledes enn med en bil med forbrenningsmotor.
  Plutselig blir du opptatt av å se på rekkeviddemåleren – og tenker på hvordan du kan spare strøm.

  Les mer