Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Familiebilen Passat GTE ladbar hybrid oppgraderes Får økt rekkevidde

Publisert 06.september 2019

Storselgeren Passat er på plass i ny utgave. Nye Passat GTE kommer også med økt rekkevidde, til stor glede for mange.

Passat har fått en stor teknisk oppdatering som viser vei for kommende modeller. Den kommer med en ny generasjon infotainmentssystem med integrert SIM-kort og nye online-tjenester. 

 

Selvkjørende opptil 210 km/t

«Travel Assist» får verdenspremiere i Passat. Som første Volkswagen blir Passat utstyrt med «IQ.DRIVE», et system som gjør det mulig å kjøre delvis autonomt i alle ønskelige hastigheter – helt fra stillestående og opptil 210 km/t. En viktig del av «Travel Assist» er et kapasitivt ratt (også det før første gang i en Volkswagen). Rattet registrerer førerens berøringer, og utgjør dermed et interaktivt grensesnitt med førerstøttesystemene.

 

Innovativ lysteknologi som gjør natt til dag

Nye Passat får viktige sikkerhetsoppgraderinger som «Emergency Steering Assist», som bruker bremseinngrep til økt sikkerhet ved en unnamanøver, og «IQ.LIGHT» - interaktive LED-matrix frontlys som gjør natt til dag. Dette er en innovativ lysteknologi som tidligere bare har vært mulig å levere i Touareg, som nå blir standard på alle utgaver av Passat i Norge.

 

Alltid på nett

Den tredje generasjon av det modulære infotainmentssystemet (MIB3) introduseres parallelt med nye Passat. Det inneholder «App Connect» – et grensesnitt for integrering av smarttelefonapper, for første gang hos Volkswagen også med mulighet for trådløs tilkopling av «Apple CarPlay» Om ønskelig, er nye Passat alltid online, siden et integrert SIM-kort er standard. Det gir tilgang til en forbedret navigasjonstjeneste med sanntidsoppdateringer, musikkstrømmetjenester, Internett-radio, en naturlig (online-basert) stemmestyringsfunksjon, og sømløs tilknytning til online-tjenester fra «Volkswagen We».

 

MIB3-systemet får også en ny «Digital Cockpit», en konsekvent videreutvikling av forgjengerens «Active Info Display». «Digital Cockpit» har tre forskjellige display-konfigurasjoner, som føreren kan velge mellom med et tastetrykk på multifunksjonsrattet.

 

Passat GTE - betydelig økning i elektrisk rekkevidde

Passat GTE har vært en bestselger i Norge, og nå får den betydelig oppgradert elektrisk rekkevidde, med inntil 55 kilometer målt etter den nye og strengere målemetoden WLTP (70 km etter utgående NEDC). Dette betyr at mange vil kunne kjøre mer eller mindre elektrisk i hverdagen, da de fleste bruker bilen til småkjøring som å kjøre til og fra jobb, på butikken, levere/hente i barnehage og skole samt kjøre til og fra aktiviteter. Plug-in hybriden gjør at du aldri trenger å ha rekkeviddeangst. Går du tom for strøm skifter den automatisk over til bensinmotoren, og du kan fortsette kjøreturen uten bekymringer. 

 

Høyt utstyrsnivå som standard

Nye Passat blir en modell med svært høyt standardutstyrsnivå. Av høydepunkter kan vi nevne følgende og understreker at dette er standard på samtlige modeller:

  • LED Matrix hovedlys
  • Discover Media 8" navigasjon
  • WeConnect
  • Trådløs AppConnect med støtte for Android Auto og Apple CarPlay
  • Lane og Side Assist
  • Emergency Assist 2.0
  • Rear Cross Traffic Alert
  • Traffic Jam Assist
  • Sidekollisjonsputer også for baksetet
  • Knekollisjonspute for fører

  

Pris nye Passat GTE fra 522.700,-

 Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller tilbud på Passat GTE

 

Kilde:moller.no