Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen T-Roc

Oppdatert 26.mai 2021

T-Roc er en liten kompakt-SUV, som byr på avanserte førerstøttesystemer, innovative digitale løsninger og effektive drivlinjer. Startpris på T-Roc er 382.300,-

Kompakt ytre, men god innvendig plass

T-Roc blir omtalt som Tiguan sin sporty lillebor. Med en lengde på drøyt 4,2 meter (25 centimeter kortere enn Tiguan) er T-Roc på størrelse med en VW Golf. T-Roc har en imponerende god innvendig plass til både passasjerer og bagasje, takket være den lange akselavstanden. Bagasjerommet har god plass med sine 445 liter målt fra gulv til toppen av bakseteryggen. Nok plass for en liten familie.

 

Moderne kompakt-SUV med 4MOTION firehjulstrekk

T-Roc er designet med både komfort og dynamikk i tankene. Den høye sittestillingen, de robuste kvalitetene og firehjulsdriftsystemet 4MOTION er styrker som er hentet fra de andre SUV-modellene i Volkswagens portefølje. "Roc"-delen av navnet stammer fra engelske "Rock" og spiller på at modellen er posisjonert for å kombinere de robuste kvalitetene til en SUV med smidigheten til en bil i kompaktklassen. 

 

Fullspekket med moderne teknologi

T-Roc er selvfølgelig fullspekket med moderne teknologi, og kan blant annet by på det heldigitale instrumentpanelet Active Info Display, moderne infotainment-systemer og en skjerm på åtte tommer. Med Volkswagen App Connect (standardutstyr) får kunden også muligheten til å speile innhold fra sin egen smarttelefon.

 

Assistentsystemer

Sikkerheten i T-Roc er også ivaretatt, og du kan velge blant et bredt utvalg av førerassistansesystemer. Alle modeller leveres med Lane Assist, Front Assist med fotgjengerovervåkning og City nødbrems samt tretthetsvarsling som overvåker sjåførens tilstand og varsler når det er på tide med en pause. Bilen er også tilgjengelig med en rekke assistansesystemer som ekstrautstyr. Blant disse er ACC Adaptiv cruise control, blindsoneovervåkning, parkeringsassistent, lysassistent og køassistent.

 

Pris T-Roc

Startpris på T-Roc er 382.300,- inkl frakt og levering Oslo. (gjeldene pr 26.05.2021)

 

 

Kilde: moller.no