Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

EU kontroll

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din. Det er du som eier som har ansvar for å sørge for at bilen din blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

Vi anbefaler at du bestiller tid for kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner kan utføres før fristen går ut.

Reglen for når du skal ta EU-kontroll 

8. februar 2019 ble det innført nye regler for EU-kontroll. De nye endringene førte til at kontrollperioden ikke lenger styres av siste siffer i registreringsnummeret. Alle nye personbiler må nå kontrolleres innen fire år etter førstegangsregistreringen i Norge. Deretter må den kontrolleres innen det har gått to nye år. Det er viktig å merke seg at fristen er absolutt. Dette gjelder for både gjennomføring av EU-kontroll, samt eventuelle utbedringer. Derfor er det viktig at du booker EU-kontroll i god tid før fristen går ut. Du kan lese mer om de nye reglene for EU-kontroll her

 

Når skal bilen min på EU-kontroll?

Her kan du sjekke når bilen din trenger EU-kontroll neste gang.

 

Pris EU-kontroll

EU-kontroll koster kr 1.295,-

 

Trenger du å bestille EU-kontroll til bilen din?

Bruk vår verkstedbestiller til å bestille EU-kontroll. 

Trenger du hjelp med andre verkstedtjenster?