Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rutereparasjon

Har du fått steinsprutskade?  Å reparere en sprekk i frontrute, kan raskt og enkelt gjøres hos oss.

Rutereparasjon

Steinsprutskader er fryktelig irriterende og skjer de aller fleste. Dersom du har vært uheldig og fått en steinsprutskade i frontruten din vil vi alltid forsøke å reparere den hvis mulig. Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for dette, og du slipper å bekymre deg for at skaden skal utvikle seg. 

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. Det er størrelse og plassering på steinspurten som avgjør om det er snakk om en enkel reparasjon eller om frontruten eventuelt må byttes. Dersom frontruten må skiftes vil det tilkomme en egenandel. Denne vil variere ut ifra hva slags avtale du har med ditt forsikringsselskap. 

Ta kontakt med oss dersom du trenger å få fikset steinsprutskade på bilen din, eller bestill time via vår verkstedbestiller

 

 

Har du vindusviskere på bilen som ikke fungerer optimalt? Sørg for å få byttet så snart som mulig.

Slitte vindusviskere gir deg ikke bare dårlig sikt, men kan også føre til varige riper i frontruten. Været kan raskt endre seg i landet vårt, og det kan veksle mellom snø, regn og tåke. Volkswagen originale vindusviskere takler alle værforhold.

Nå har vi kampanje på Volkswagen originale viskerblader til kr 549,-

Bestill skift av vindusviskere ved å bruke vår verkstedbestiller under

 

Skademelding - bilglass

Du kan laste ned skademelding på bilglass i mitt bilhold