Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service informasjon

Volkswagen kan Volkswagen best

God og regelmessig bilservice er viktig for å kunne opprettholde et problemfritt bilhold og sikker drift.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Fordelen med å ta servicen din hos et Volkswagenverksted er at vi gjennomfører servicen i henhold til foreskrevet vedlikeholdsplan. Her er det viktig å ta hensyn til hvordan din bil er spesifisert og hva den har av utstyr. Når du bestiller service til din bil hos Møller Bil Oslo Vest, sørger vi derfor for å bruke bilens chassinummer slik at vi får den sjekklisten som er riktig for din Volkswagen. Våre bilmekanikere er eksperter på Volkswagen, og sikrer at du kan fortsette å nyte problemfri og sikker bilkjøring. Volkswagen service er unikt for din Volkswagen.

Volkswagen Service gir deg følgende fordeler:

  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
  • Ved å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført Volkswagen Service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Volkswagen
  • Våre autoriserte Volkswagen-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer
  • Vi bruker kun originale deler til din Volkswagen