Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Oslo Vest

Trenger din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy service? Hos oss i Møller Bil Oslo Vest står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedsansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra Volkswagen, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service, skadereparasjon eller andre tjenester hos oss. Vi har et topp moderne merkeverksted, og vi bruker selvfølgelig alltid originale bildeler for å sikre at din Volkswagen holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg til at vi kun bruker originale bildeler, sørger vi for at alle punktene på sjekklisten ved en service på din bil blir utført i henhold til bilfabrikkens strenge krav.

Vi kan også garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

 

Billigere service for elbil

Forskjellen på en elbil service og servicen for en vanlig bil er ikke så stor, men det er noen forskjeller. Elbilen trenger for eksempel ikke oljeskift slik som vanlige biler, men selv om motoren er elektrisk, har bilen fortsatt kjøleanlegg, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og en rekke andre deler der det kan oppstå slitasje og rust. Elbiler må i tillegg ha ettersyn av elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger. Alle elbiler fra Volkswagen har åtte års garanti på batteriet, eller frem til kjørte 160 000 km. Det som inntreffer først. Prisen på service for elbil er også rimeligere enn for service på en diesel- eller bensinbil. Les mer om hva som inngår i service på elbil her

 

Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få ordnet dette hos oss. Det gjelder enten det er en rutinemessig bilservice, reparasjon av steinsprutskade eller skifte av dekk. Vi utfører også EU-kontroll av din Volkswagen. Trenger du dekkoppbevaring? Vi samarbeider med mitt dekkhotell som tilbyr sikker lagring av dekkene dine, slik at de lagres på best mulig måte frem til neste sesong.

 

Fordeler med Volkswagen Service hos merkeverksted:

  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
  • Ved å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført Volkswagen Service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Volkswagen
  • Våre autoriserte Volkswagen-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer
  • Vi bruker kun originale deler til din Volkswagen